AYNADA NE GÖRÜYORSUN

2020 yılı hayatlarımıza damgasını vurdu ,ezberlerimiz bozuldu ve şu anda fark etsek de etmesek de hepimiz dönüştük. Alışkanlıklarımız, önceliklerimiz, düşüncelerimiz, duygularımız topyekün değişti ve bunun etkileri kısa ve uzun vadede birçok yeni alışkanlığı ve davranış şeklini hayatlarımıza getirdi ve getirecek.

Çevre, tarım, hayvancılık, ekosistem, iklim, sürdürülebilirlik gibi bugüne kadar pek de konuşmadığımız konular gündemimizin başköşesine oturdu ve anladık ki artık eskisi gibi devam edemeyiz. Şimdi elimizdeki bu verilerle senaryoyu yeniden yazacağız. Bu umutsuz bir giriş gibi gelmesin sizlere zira ben bu yeni senaryodan umutluyum. ‘Bir musibet bin nasihattan iyidir’ diye boşuna söylememiş atalarımız.

Bu süreçte tüketici alışkanlıklarının da ciddi bir biçimde değiştiğini görüyoruz ve bu da üreticilerin de alışkanlıklarını değiştirmesi gerektiğini söylüyor bizlere. Yaşadığı dünyaya ve içinde bulunduğu topluma duyarlı olan şirketler, markalar, kuruluşlar artık ön planda..Üretim tesislerinden atolyelere, istihdam ve çalışma koşullarından cinsiyet ayrımcılığına, kullanılan malzemeden paketlemeye kadar herşey mercek altında. Artık şeffaf olmak zamanı…

Biz de AysheDia olarak kendimizi mercek altına alıp ,toplumumuza ve dünyamıza daha faydalı olmak için gereken her türlü düzenlemeyi bünyemizde yapıyoruz. Sadece el işciliğine dayalı olan üretimimiz en büyük zenginliğimiz. Bu sayede çevreye zarar vermemek  ve sürdürülebilirliğe katkı sağlamak bizlere mutluluk veriyor. Gelecek günlerde bu bağlamda yeniden yapılandırdığımız birçok projeyi de sizlerle paylaşacağız.

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir