Az olsun öz olsun…

Bu sezon koleksiyonumuzun çıkış noktasını özetleyen slogan ‘Az olsun Öz olsun’…Yabancılar bunun için çok güzel bir kelime bulmuşlar ‘Statement piece’ diyorlar ve moda dünyasındaki birçok ürün için kullanıyorlar bu kelimeyi ancak ben bir İngiliz filologu olarak bu kelimenin tam Türkçe karşılığını bulamıyorum, (sizlerden bilenler var ise benimle paylaşırsanız sevinirim),ben de ‘az olsun öz olsun’ diye çevirdim. Bizim bu sezon takılarımızın hepsi bu katagoride, yani tek başına tüm kılığınızı tamamlayacak nitelikte.

Dünyada da hızla yükselen  bir trend bu. Artık zamana karşı yarıştığımızdan, bazen sabah işe giderken giydiğimiz kıyafetimizle ,hiç eve uğramadan akşama devam ediyoruz. Örneğin böyle zamanlarda sadece takımızı değiştirerek ortama uyabilir, hem de kendimizi tüm dikkatleri üstümüze çekerken bulabiliriz çünkü o parça tek başına tüm bunları sağlayabilecek kadar net, gösterişli ve  güçlü bir parçadır. İşte statement dedikleri tam da bu:)

Düz siyah bir elbiseyle ofise gittiğinizi düşünün, boynunuzda sadece minik bir tektaş kolye ile işyerinde gayet iyisinizdir ancak iş sonrası katılmanız  gereken davet için mesela AysheDia  ‘Bella koleksiyonundan ,iri, pırıl pırıl parlayan, kristal kolyelerden birini taktınız mı sihir gibi birşey gerçekleşir. O kristal kolye tek başına sizi orada taşır. Üzerinizdeki o güçlü parçayla orada ,sizde daha iyi hissedersiniz .Bazen çok ışıltılı ,bazen çok renkli,  bazen çok büyük, bazen çok değişik bir tasarımla ama hep güçlü ve göz alıcı, sahne değiştirici…

AysheDia bu sezon sizler için birçok sahne değiştirici parça hazırladı. Sadece takın ve çıkın..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir